Broodcafé

We willen met Vrienden van Vroeger uitstralen waar we voor staan. Gastvrijheid met een glimlach! We denken met onze kleine (we zijn nu eenmaal niet zo groot) lunchkaart voor iedereen iets lekkers te hebben.

Geniet van royaal belegd brood in ons kleine café. Wat maakt lunchen bij ons nu zo leuk en lekker? We gebruiken dikke plakken bruin oerbrood met daarop lekkere en dagverse ingrediënten ... en dit alles voor een betaalbare prijs! Van huisgemaakte kipkerriesalade en tonijnsalade (oude familierecepten) en zalm tot een lunch met ambachtelijke kroketten. We serveren tijdens warme maanden lunch van dinsdag t/m zondag vanaf 10.00uur! Maar daarnaast zijn overige dagen ook gewoon mogelijk, want ons is niets gek. Check ook onze facebook voor al het huidige lekkers.

Elke dag is een feest en dat zie je terug aan ons team en leuke gerechten! Onze kleine menukaart vind je hieronder, maar daarnaast hebben we dagelijks ook nog veel andere lekkere zaken op de kaart. Vragen? Bel of mail ons gerust.

 

Brood

Grote groepen & lunch:

Juist voor grotere gezelschappen is het bij ons erg aantrekkelijk lunchen, voor groepen van 10-50 personen ('s zomers 150 personen) hebben we de leukste en mooiste locatie van Deventer. We creëren afhankelijk van de vraag onze a la carte lunch of een uitgebreid buffet met verschillende soorten brood, verse sappen, soep en meer... En dit alles wederom betaalbaar. Wil je met een grote groep komen lunchen? Dat kan, mail of bel ons even, dan maken we een voorstel op maat.  Een complete broodjeslunch met drankjes voor groepen bieden we all in met drankjes al aan voor € 12,50 per persoon.

Wisselende bieren

Brand bier is onze standaard pilsener.  Naast Brand schenken we vanaf onze 5 tapkranen wekelijks wisselende speciaalbieren, zoals Texelse Skuumkoppe, Deventer Road Trip van Davo, , Brand Dubbelbock, IJwit, Brugse Zot en vul zo maar aan.

 

Vrienden en koffie

Een lekkere koffie is meer dan alleen de koffieboon. De liefde, het vakmanschap en de machine spelen een grote rol. We gebruiken verschillende bonen om zo de beste cappuccino of koffie te zetten. Onze prachtige machine en vakkundige medewerkers maken van elk kopje een sensatie!  En mocht je nog niet binnen zijn geweest, doe dat dan vooral even en laat je verassen door het interieur en de vele authentieke koffiekopjes die je hoog boven je hoofd zult vinden tussen je Vrienden.....

 brood1